marți, 7 iulie 2009

CONCURS BLOG DIRECTOR DE GRADINARIT!

Dupa cum v-am promis, va invit la un nou concurs!

Sa va explic in ce consta acest nou concurs: initial m-am gandit ca fiecare membru BDG sa aiba o saptamana la dispozitie, timp in care sa scrie, sa trimita fotografii sau sa ofere ceva prin Bursa BDG. La sfarsit, toata lumea ar fi trebuit sa voteze un castigator. Apoi am realizat ca suntem mult prea multi membri, adica 17, si ar fi durat 4 luni.

Asa ca am schimbat mecanismul concursului: oricine se poate inscrie in concurs, participand la una dintre cele 3 sectiuni sau la toate.


Sectiunea 1 - Articol: participantii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail blog.director.gradinarit [at] gmail.com un post despre un subiect ce are legatura cu pasiunea noastra comuna, gradinaritul. Articolul trebuie sa aiba minim 1.000 caractere si trebuie sa fie creatia participantului.

Premiu: April16, castigatoarea concursului BDG anterior, vrea sa ofere cartea "ABC-ul gradinaritului" de Etienne Blouin (in valoare de 428.000 lei) castigatorului acestui concurs. Ea a considerat ca au existat mai multe raspunsuri originale si ca nu merita numai raspunsul ei sa castige. De aceea, a spus ca o sa fie fericita sa ofere aceasta carte drept premiu.

Mecanism: pentru ca nu este o singura tema, participantii putand sa vorbeasca despre orice subiect ce are legatura cu gradinaritul, va fi extrem de dificil sa compar post-urile. Asa ca voi trage la sorti castigatorul. Cartea va fi trimisa prin posta sau va fi inmanata personal, in functie de orasul si/sau tara din care va fi castigatorul.


Sectiunea 2 - Fotografii: participantii trebuie sa trimita minim 3 fotografii ce reprezinta subiecte legate de pasiunea noastra comuna, gradinaritul, la adresa de e-mail blog.director.gradinarit [at] gmail.com. Fotografiile trebuie sa fie realizate de catre participantii la concurs, sa aiba drepturi de autor sau sa detina dreptul de folosinta asupra lor.

Premiu: daniel:photography (http://www.danielphotography.ro/) va realiza un slideshow de 10 minute cu fotografii, pe fundal muzical, in valoare de 100 Euro. Fotografiile, in jur de 100-120, vor fi alese de catre castigator din colectia personala si vor fi trimise digital catre daniel:photography. Slideshow-ul va fi trimis prin posta, pe suport CD/DVD.

Mecanism: avand in vedere ca premiul este oferit de un fotograf profesionist, castigatorul va fi ales de daniel:photography.


Sectiunea 3 - Fotografii: daniel:photography va oferi tuturor participantilor care se inscriu in concurs la sectiunea anterioara si trimit cel putin 7 fotografii un discount de 10% la orice sedinta foto outdoor achizitionata pana la sfarsitul anului 2009.


Nota: toate post-urile si fotografiile vor fi uploadate pe BDG, cu mentiunea numelui mic al participantului. Adresele de e-mail si numele de familie nu vor fi facute publice. Puteti utiliza si pseudonime, dar in eventualitatea castigarii unui premiu, datele personale sunt absolut necesare. De aceea, va sfatuiesc sa le scrieti de prima data, in e-mail-ul de inscriere.

Va puteti inscrie la o sectiune, doua sau la toate trei. Astfel veti avea mai multe sanse de castig!

Concursul se desfasoara in perioada 7 Iulie 2009 - 31 Iulie. Aveti la dispozitie peste 3 saptamani pentru a va pregati articolele si a alege fotografiile!

Succes tuturor!



Konkurs.ro - Concursuri si promotii

4 comments:

Anonim spunea...

Interesantă secţiunea 2

Unknown spunea...

Multumesc, iti astept inscrierea!

Anonim spunea...

Aici in Spania m-am reprofilat pe colectionarea de cactusi.Intepatii mei sint atit de frumosi si cer atit de putin DAR putinul pe care il cere trebuie sa fie litera de lege.
Am citiva de"MAMILARIA" care ma bucura cu florile lor de culoare fucsia,albe ,roz si portocaliu.Astia sint cei care infloresc in fiecare primavara,ceilalti inca nu ca sint tineri.In total am vre-o 60 de bucati, nu am cumparat doi la fel, intre ei si citeva suculente care fac casa buna cu cactusii.
Cind am plecat in Spania am daruit toate florile
vecinilor si prietenilor,,,,ce am avut eu la Cimpina, o gradina pe etajere , o frumusete ,dar asta e viata.

Unknown spunea...

Adriana, daca vei scrie un post despre cactusi de minim 1.000 caractere, adica aproximativ jumatate pagina A4, atunci vei putea participa la concurs in cadrul primei sectiuni!

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net