duminică, 24 martie 2013

Farmecul unei gradini englezesti

O gradina englezeasca tipica este bogata, verde, cu flori multe si viu colorate. Daca iti plac aceste minunate oaze de liniste, afla ca si tu iti poti crea propria "English garden" la tine in curte.


O imagine idilica, intr-o gradina tipic englezeasca, fara soare, cu un gazon verde crud si multi arbusti. Daca avem teren generos, este foarte simplu sa cream spatii diferite, pentru a ne bucura ochii si sufletul.


Din gradinile clasice, de la tara, nu pot lipsi trandafirii, cataratori sau normali. Bineinteles, o arcada pentru trandafiri este ideala, frumoasa si extrem de utila.


Si noi putem crea un loc ca acesta, daca vrem sa aducem farmecul gradinilor englezesti in curtea noastra. Se poate construi o pergola din lemn si sub ea se poate construi o banca traditionala, pe care putem dormi vara, mult mai comod decat in hamac. Cand ploua, este incredibil de frumos sa simti de aproape mirosul plantelor si al ierbii, iar noi sa stam cu o cana de ceai verde in mana.


Din fata casei nu poate lipsi o masa cu o bancheta din lemn si nu pot lipsi, de asemenea, nici florile multicolore. Ideal ar fi ca in fata casei sa renuntam la clasicul pavaj care se gaseste la noi si sa alegem dale din piatra naturala, pentru a spori farmecul autentic al locului.







Putem alege ca elemente decorative pentru gradina - mini-carute, roabe, biciclete, ca in imaginile de mai sus. Este amuzant sa reconditionam obiecte si sa le redam farmecul initial.

Trimite-ne si tu imagini cu gradina ta englezeasca si noi te putem premia! Vom publica fotografiile tale si cititorii nostri le vor admira. Daca primesti multe like-uri pe pagina noastra de Facebook, vei avea surpriza sa castigi unul dintre premiile BDG.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2009 Blog Director de Gradinarit
Designed by csstemplatesmarket
Converted to Blogger by BloggerThemes.Net